Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 Facebo10Latest imagesБарајРегистрирајте сеВлез

LAZOS DE AMOR, Televisa|1996

Go down 
+9
Chris
dijanape
solange
Posh Girl
linola
Bobi
Игор
LucasScott
Beauty
13 posters
Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4
АвторПорака
Pitt
Топ постер
Топ постер

Male Број на мислења : 1074
Registration date : 2009-08-21

LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 Empty
ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeПет Aвг 28, 2009 9:03 pm

NateArchibald напиша:
Кога веќе дискутираме за трите сестри, што мислите која излезе на крај дека е, Марија Гвадалупе или Паола?

Мислам дека некаде имаше клипче од тоа како Лусеро објаснува која е на крајот, ама никогаш не сум го изгледал целосн LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 871427

Јас лично мислам дека си остана Гвадалупе, но само ја направи гримасата со прстот на веѓата да не збуни малце LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 24632
Има некоја логика во сето ова.Одлично размислување,Боби!
Вратете се на почетокот Go down
LucasScott
Модератор
Модератор
LucasScott

Male Број на мислења : 4543
Registration date : 2008-08-13

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeНед Окт 18, 2009 11:50 am

Уште 15 епизоди до крај LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 319488
Марија Гвадалупе настапи на конкурсот Mi Cancion каде што наградата и ја врачи Михарес LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 722953 Додека ја пееше песната "Si tu llegaras amarme" а Николас со солзи ја гледаше од публика, оооо....секогаш се наежувам на сцената. Заклучив декаоваа серија предизвикува најмногу емоции кај мене иако ја гледам репризно по не знам кој пат. Секогаш ги имам истите чуства додека ја гледам.
Гвадалупе ја виде Фернанда во фондацијата и ја дозна сета вистина. Каква сцена LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 367412
Марија Паула испрати анонимно писмо за Мерцедес да не ја бара Гвадалупе во емисијата Mujeres, casos de vida real.
Уште малку ќе се венчаат Ма. Фернанда и Херардо, тоа ми е една од омилените епизоди, кога Ма. Гвадалупе ќе и ја пее Аве Марија во црквата.
Beauty
Супер Модератор
Супер Модератор

Број на мислења : 11114
Registration date : 2008-08-12

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeНед Окт 18, 2009 4:23 pm

И кога М. Пола ќе се избаци во бело на свадбата LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 24632 Каков лик е М.Пола - колку беше љубоморна затоа што сестра и се мажи и е среќна.
Најголеми емоции мене да знаеш ми се на деловите кога сите ќе ја видат Гвадалупе на телевизија (на Аурора и паѓа чашата, Мерцедес се освестува и ја гледа) и на крајот кога сите се сликаат на свадбата на Гвадалупе, а во позадина иде една страшна болна и преубава песна, сигурно знаете на што мислам.
И додека сега ги пишував овие сцени, се наежувам. Апсолутно СЕ' памтам од оваа новела, врвот над сите теленовели. После неа во омилени ми доаѓаат драгите циркусчиња од Телевиса и Аргентина.
LucasScott
Модератор
Модератор
LucasScott

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeНед Окт 18, 2009 5:15 pm

Леле, јас се заљубувам во серијава over and over again LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 722953
Лусеро е маестрална и 100 пати да го кажам тоа, малку е за ѕвезда од нејзин калибар. Денес правам маратон, изгледав до 90 епизода, сега малку пауза па продолжувам. Уште 10 епизоди до крај. Последниве епизоди се преполни со емоции и делови кои прават да ми се подигнат сите можни влакна на кожата, како на пример сцено како :
- Вирхинија дознава дека е смртно болно, доаѓа дома и си ги гушка мајка и татко и (ова дур го пишувам се ежам)
-Николас со грутка во грлото и кажува во лице на Гвадалупе дека веќе не ја љуби.
-Ма. Гвадалупе и кажува се за своето минато на Сусана (маестрална изведба на двете предобри актерки Лусеро и Маријана Кар)
-Ма. Гвадалупе доаѓа кај Карлос и очајна во крик и со солзи го моли да и помогне.
и врвната сцена која мислам дека може да го стопи и каменото срце: Марија Гвадалупе го чита псимото од Ана во која и ја кажува сета вистина велејки и дека сама ќе се пријави да оди во затвор. Е Лусеро дур го читаше писмото чинам дека е врв на нејзината актерска кариера. Толку силни емоции ми нема предизвикано никоја друга актерка ни на филм ни во серија.

LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 586438

Инаку Дани песната на крајот се вика Siempre contigo, ја има на саундтракот на ЉВ.
Beauty
Супер Модератор
Супер Модератор

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeНед Окт 18, 2009 7:29 pm

Серијава требаше да оди на национална телевизија во тоа време, успехот кој го имаше кај нас не е ни 1% од успехот кој ќе го имаше ако одеше на национална телевизија, али ај, тогаш и немаше многу серии на телевизиииве па можеше да се забележи серијава на локалните телевизии.
Инаку морам да се јавам во МТМ, малце одложив, али ќе се јавам кај да е. Некој рече не ги даваат сериите ради рекламите на нив од тоа време, па БТР ги дава филмовите од тогаш со истите реклами и рекламите не ги крати, закон е БТР LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 24632
Голема штета што Лусеро ја толкува Барбара Греко, ликот кој не е ни до колена на Марија Пола. Мора следната улога на Лусеро да биде феноменална, нека не оди само кај Никандро.
Во серијава ја мразев единствено Вирхинија и многу се нервирав кога Николас ќе се појавеше во пансионот со Вирхинија, а М. Гвадалупе беше тука. Тој пансион беше одраз на една тотално природна атмосфера, толку различни и топли но ДОБРИ личности, сите личеа на прави Мексиканци - такво црни и во тенот и во косите.
Сум рекла 100 пати - Марија Пола е мојот омилен лик од било која серија, не само ради негативните карактеристики и одлично доловената глума на Лусеро, туку Пола беше комплетно изграден лик со длабока психолошка причина да се однесува така.
Најубавата семејна драма - со најдобрите ликови чии гестови, емоции, дијалози до ден денес ги паметам.
LucasScott
Модератор
Модератор
LucasScott

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeСаб Окт 24, 2009 8:07 pm

Завршија Љубовните врски на мојот репортоар LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 982513
И благодарам на Телевиса што ми пружи ваква посластица, и благодарам на Карла за маестралното дело LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 586438 Најголема благодарност до Лусеро за разноврсната улога поради која ќе ја ценам и сакам цел живот. Благодарност и до големите актерки Силвија Дербез и Марга Лопез (нека почиваат во мир) за интерпретацијата на незаборавните улоги Милагрос и Мерцедес.
Последната епизода е најдобрата епизода која сум ја видел во било која теленовела Евер! Напнатост, емоции и полно љубов. Кулминацијата на Марија Паула, преправањето во слепата Фернанда, задушувањето со пилули на Фелиса, љубовната изјава кон чичко и...И врвот, кога го убива Едуардо. Секој пат се замрзнувам кога ја гледам таа сцена. Дефинитивно Марија Паула е негативка број еден LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 586438
Фамозниот крај за кој се зборува и со години уназад не ни треба да се коментира, едноставно генијално.
LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 586438 за класата актери кои вечно ќе ги поманм и почитувам.
LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 586438за Лозано Сориано и Кармен Даниелс (авторите на оригиналната приказна)
LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 586438 за ЉУБОВНИ ВРСКИ, засекогаш ќе остане најдобра теленовела на сите времиња! LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 547482
Beauty
Супер Модератор
Супер Модератор

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeСаб Окт 24, 2009 10:29 pm

Едно прашање, Јовица, знам дека во однос на постарите серии си многу поупатен, па би сакала да те прашам, дали оваа серија е прав оригинал или сепак е римејк на некоја ептен стара серија или верзија на некаков си оригинал? Имало ли три сестри близначки во друга серија?
Јас немам што да додадам на коментарите, милион работи имам кажано за серијава досега, доколку сакате емотивно да ја доживеете серијава во целост, тогаш прочитајте ги сите коментари досега низ странициве, нема еден излишен коментар, сите се длабоки и издржани.
Не знаев дека Силвија Дербез умрела LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 521588
Марга Лопез ќе остане најхаризматичната доња во теленовелитеLAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 586438LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 586438LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 586438
А Лусеро ќе остане најдобрата мексиканска актерка која ги одигра најдобрите три лика во било која серија на светот, особено ликот на неповторливата МАРИЈА ПОЛА (сепак Пола кај нас си беше преведена) - лик на кој секогаш ќе се сеќавам, совршено изграден лик, совршено доловен лик, совршена негативка.
Siempre contigo - песна од која ме лазат морници од внатрешноста на телото, последната епизода останува како епизода која е кулминација на сите можни финалиња, епизода на неверојатна напнатост, возбуда, адреналин, тага, солзи, среќа и шокирачки крај.
НАЈДОБРАТА ТЕЛЕНОВЕЛА!!!!
LucasScott
Модератор
Модератор
LucasScott

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeНед Окт 25, 2009 12:46 am

Beauty напиша:
Едно прашање, Јовица, знам дека во однос на постарите серии си многу поупатен, па би сакала да те прашам, дали оваа серија е прав оригинал или сепак е римејк на некоја ептен стара серија или верзија на некаков си оригинал? Имало ли три сестри близначки во друга серија?
ари досега низ странициве, нема еден излишен коментар, сите се длабоки и издржани.
Не знаев дека Силвија Дербез умрела LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 521588
[/size]

Серијата е оригинална приказна, иако на сајтот на Алма Латина стои дека е римејк на некоја си венецуелска теленовела Que paso con Jacqueline LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 353532 Бесмислици.
Оваа венецуелската повеќе потсеќа на Анали, две девојки делат ист лик и такви работи. Значи нема НИКАКВА врска со Љубовни врски. Ни слепа хероина, ни три близначки, ни антихероина, баш ништо!
Плус на сите останати сајтови (IMBD, Wikipedia) убаво си пишува дека серијата е оригинална приказна. Значи тука нема сомнеж.

И, да за жал легендарната Силвија Дербез почина во 2002 година, за време на снимањето на La Intrusa со Габи Спаниќ. Таму ја глумеше домарката на куќата, и по нејзината смрт ја заменија со друга актерка LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 982513 Силвија покрај Марга Лопез и Ракел Олмедо, ми е најдрагата примера атрис .LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 433111

Освен споменатите легендарни актерки, почината е и Еma Teresa Armendariz (Фелиса) .
Beauty
Супер Модератор
Супер Модератор

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeНед Окт 25, 2009 1:33 am

Еј, колку жално, Фелиса и Мерцедес беа совршени доњи, иако Фелиса беше домаќинката и наната на Фернанда. Се сеќавате кога М. Пола дозна дека Фелиса и е сестра на Мерцедес прислушкувајќи го разговорот на двеве, потоа сама се јадеше во себе, нејќеше уште една личност со која ќе ги дели богатството и љубовта на баба и и сестра и', па после глумеше дека ја сака Фелиса и пред сите на вечерата ја претствави како нејзина тетка која ја покани да седне со нив. На сите им беше чудно тоа со оглед на карактерот на Марија Пола LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 462314 Абе Пола беше легенда, ги вртеше сите како сака, али тоа така префинето и препредено го правеше, во никој случај не покажа дека е вештачка негативка. Па после кога ја празнеше куќата, па му се јавуваше на Џерардо да дојде, се преправаше како сестра и Фернанда, па го тераше да водат љубов LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 462314 Абе Пола беше опасна, болна до срж во психата, но од преголема љубов од нејзините, никој не сакаше да признае дека нешто не е во ред со неа.
Pitt
Топ постер
Топ постер

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeВто Дек 08, 2009 7:05 pm

По инсистирањата на Дани,се одлучив да ја погледнам првата епизода,и воопшто не се каам.Можеби и нема да ја чекам скратената верзија бидејќи веќе самиот старт има добри предиспозиции,а и дејството не е воопшто досадно...
Уште на почетокот од првата епизода се запознавме со сестрите.
Прво со Марија Гвадалупе,симпатична,сиромашна и добра девојка...А тек да видите како добро пее,хех.. LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 722953 LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 996773
Потоа Марија Паола,девојка со стил,oпседната со љубовта која што ја чувствува кон својот вујко.Воедно според мене овој лик е најдобро претставен од страната на продуцентите,а искрено и Лусеро изгледа најдобро во ова издание.
И на крај Марија Фернанда,слепа но ведра и симпатична девојка,која што искрено не ми остави посебен впечаток.
Останатите ликови во серијата се прифатливи,чудно но никој не ми е антипатичен.
Интрото и песната се одлични. LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 722953
Beauty
Супер Модератор
Супер Модератор

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeВто Дек 08, 2009 9:28 pm

На youtube ја гледаше? Не знам дали таму ги има епизодите. Или ќе ги симнуваш од некаде?
Не знам дали ќе има некаков ефект да се повторувам, милион огромни постови имам ставено на темава. Секој пат кога ќе погледнам бар една сцена од серијава, ме лазат такви морници, како серијава одма да ми е пред очи, како повторно да го доживувам истото чувство кога прв пат во далечната не знам која година во петок попладне се даваше последната епизода на тогашна ТВ Скопје и останав LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 521588 LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 521588 LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 521588 LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 521588 LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 521588 Толку голем впечаток ниедна серија не ми оставила, куклите ги нарекував по имињеата на близначките, ги цртав близначките, си правев свои верзии во главата за евентуално продолжение на серијата. Легнував да спијам и постојано ми се вртеа истите слики на трите близначки во подрумот во куќата.
Моја омилена мексиканска серија, моја омилена теленовела. Сите други новлеи кои ми се меѓу омилените имале милион сплетки и милион случувања, но оваа серија немаше циркузи, немаше милион случувања, беше толку реална топла преубава серија.
Јас инаку, Пит, имам кажано, али ќе повторам, Фернанда и Пола ми беа омилени, додека пак Гвадалупе и не ми беше фаворит од сестрите.

LAZOS DE AMOR LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 165556 LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 165556 LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 165556 LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 165556 LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 165556 Најдобрата актерка, најдобрите ликови, најстрашната сообраќајна несреќа, најдобро скриената тајна за Марија Гвадалупе, најразработениот лик на најдобрта негативка, највозбудливото и најстрашното финале.
Pitt
Топ постер
Топ постер

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeВто Дек 08, 2009 9:44 pm

Да Дани,ги има епизодите на You tube,мислам незнам дали ги има сите но првата и втората сигурно ги има.Те разбирам потполно,и јас порано си правев филмчиња во главата,а и ден денес понекогаш си цртам некои ликови од сериите. LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 136792
LucasScott
Модератор
Модератор
LucasScott

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeВто Дек 08, 2009 10:51 pm

@ Дани, да на Јутјуб ја имаш комплетно серијата.
@ Дарко, ти прв пат ја гледаш?

Ако е така, верувај да ја изгледаш без каење, бидејки ова е безвременска серија, приказна која никогашнема да умре, најдобра теленвела. Криво ми е што не ја гледавме паралелно (јас пред некое време ја довршив репризно) но ако ја пратиш редовно и оставаш коментари, јас дефинитивно ќе враќам на истите и нема да си водиш монолози (како јас во некој теми LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 165556 ).
Pitt
Топ постер
Топ постер

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeВто Дек 08, 2009 11:10 pm

Порано ја гледав,но ми остана во бледи сеќавања,па решив да се потсетам бидејќи читам позитивни коментари за серијава.Моментално на интернет ја гледам само ''Mas sabe el diablo'',па не би ми претставувало проблем ако ја гледам и ''Lazos de amor''. LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 871427
Pitt
Топ постер
Топ постер

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeСаб Дек 12, 2009 6:03 pm

Денес фрлив поглед и на третата епизода,меѓутоа на средина од вториот дел,компјутерот ми се рестартира.Потоа пробав повторно,и пак се рестартира.
Затоа најверојатно ќе почнам да ја симнувам серијава. LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 871427
Posh Girl
Топ постер
Топ постер
Posh Girl

Female Zodiac : Sagittarius Број на мислења : 3132
Birthday : 1990-12-08
Registration date : 2008-08-19

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeНед Дек 13, 2009 12:13 am

Само кога ке се сетам на погледот на МариаПола. Фаца- убица. Мајко моја! Страшна беше. Сеесше страв и трепет насекаде. А овие околу неа не ни насетуваа што им прави таа. Морничаво!
Pitt
Топ постер
Топ постер

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeНед Дек 13, 2009 2:50 am

Се заразив со песната од интрото.Цел ден ја слушам. LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 722953 LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 476134
Beauty
Супер Модератор
Супер Модератор

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeНед Дек 13, 2009 2:54 am

Meне посебно трогателна ми беше песната Siempre contigo која одеше на крајот на серијата, на свадбата на Марија Гвадалупе, кога сите се сликаа. Песната ме погоди баш и затоа што тоа се случи сосем неочекувано (знаете сите што се случи на крајот на серијата).
Инаку близначките како мали ми беа многу грди девојчиња LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 24632 Прави мексикански девојчиња.
Pitt
Топ постер
Топ постер

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeНед Дек 13, 2009 4:10 am

Beauty напиша:
Meне посебно трогателна ми беше песната Siempre contigo која одеше на крајот на серијата, на свадбата на Марија Гвадалупе, кога сите се сликаа. Песната ме погоди баш и затоа што тоа се случи сосем неочекувано (знаете сите што се случи на крајот на серијата).
Инаку близначките како мали ми беа многу грди девојчиња LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 24632 Прави мексикански девојчиња.

Хехех,па во принцип мексиканците и останатите латиноамерикански народи се грди,црни,ниски,дебели,а сепак имаат преубави медиумски личности.Чудно...
Chris
Администратор
Администратор
Chris

Male Zodiac : Leo Број на мислења : 13381
Birthday : 1989-07-29
Registration date : 2008-02-13

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeНед Дек 13, 2009 12:50 pm

Па медиумските личности се средуваат, додека останатите на ништо не личат, инаку Дани сега се сетив за која песна збориш и мене ми е трогателна LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 24632 LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 24632 LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 353532
http://forum.tvpaket.com.mk
Pitt
Топ постер
Топ постер

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitimeНед Дек 13, 2009 2:43 pm

Па не е се до средувањето.На некој ни шминка не му помага,иначе сега ќе ја слушнам песната. LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 871427
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: LAZOS DE AMOR, Televisa|1996   LAZOS DE AMOR, Televisa|1996 - Page 4 I_icon_minitime

LAZOS DE AMOR, Televisa|1996
Вратете се на почетокот 
Страна 4 of 4Отиди на страна : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» POBRE NINA RICA, Televisa|1996
» POR TU AMOR, Televisa|1999
» MARISOL, Televisa|1996
» SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996
» TE SIGO AMANDO, Televisa|1996/7