Zodiac : Број на мислења : 11860 Birthday : 1987-02-20 Age : 37 Registration date : 2008-08-11
Предмет: POBRE NINA RICA, Televisa|1996 Пет Јун 05, 2009 2:53 am
Pobre Nina Rica - Сирота мала богаташка Број на епизоди: 60 Година на прикажување: 1996 Земја на потекло: Мексико Синопсис:
Консуело е наследничка на наследството на нејзиниот татко, но заради присутноста на злобната маќеа Тереса и полубратот Карлос, се чини дека тоа наследство нема да дојде никогаш. Всушност, поради тоа што сите ја третираат како слугинка, а не како наследничка, брат и и маќеата одлучуваат да ја пратат во странство за никогаш да не дознае дека татко и и оставил цело богатство. Тереса и Карлос одлучуваат парите да ги задржат за себе. Но, кога во животот на Консуело доаѓа Хулио, млад неуролог, кој под грдотијата на Консуело гледа вистинска млада и убава жена ќе се заљуби во неа и ќе ја научи дека мора да се сака и самата себеси.
А зашто насловот толку наликува на оваа новава од Телемундо -Ninos ricos, padres pobres, али знам дека немаат допирна точка сериите. Иначе Вики не е за главна улога како хероина, можам да замислам што било плачење и лелекање во серијата. Ако во Маќеа и Прегрни ме цврсто викаше mis hijos, mis hijos тука викала сигурно mi padre, mi padre. Да се давала кај нас тогаш, сигурно ќе имала успех и сигурно ќе сум ја сакала серијава, али веќе не. Како главни јунаци со Ариел Лопез ми се смешни и лоши, не се за главни ликови, а и она е многу ружна тука.
iva_macedonia Топ постер
Zodiac : Број на мислења : 1193 Birthday : 1994-07-26 Age : 30 Location : Пробиштип Registration date : 2009-03-11
A ќе може ли освен коментар за глумците (чим е веќе неопходен) да давате и коментари за серијата, дали ви се допаѓа содржината, ентрадата, актерската екипа, затоа што коментарот дека Викторија глуми лошо и е патетична го имам прочитано по 100 пати во секоја тема каде е она спомната.
Bayron Член
Број на мислења : 449 Registration date : 2008-08-20
Нисам гледао ту серију, хвала Богу.. А Викторија Руфо је у Телемундовој "VicToria" била одлична, далеко боља него у свим претходним улогама, ја је раније нисам подносио, након те новеле је обожавам
Chris Администратор
Zodiac : Број на мислења : 13381 Birthday : 1989-07-29 Age : 35 Location : Скопје Registration date : 2008-02-13
Дани како да давам коментар за нешто што не сум гледал? синописот мене ништо не ми кажува, јас сакам да видам како е тоа одглумено, како е споено и слични ствари... може да е најдобра приказна на светот ама ако ја спастрат како TEEP со евтините ефекти од Adobe After Effects тогаш нема зашто да ја гледам...
инаку и јас ке кажам дека прво на пик кога ја видов серијава ми дојде онаа плачкана