Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996 - Page 2 Facebo10Latest imagesБарајРегистрирајте сеВлез

SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996

Go down 
+4
Posh Girl
Bobi
LucasScott
Beauty
8 posters
Отиди на страна : Previous  1, 2
АвторПорака
LucasScott
Модератор
Модератор
LucasScott

Male Број на мислења : 4543
Registration date : 2008-08-13

SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996 - Page 2 Empty
ПишувањеПредмет: Re: SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996   SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996 - Page 2 I_icon_minitimeНед Мај 24, 2009 10:01 pm

Па, Ренато ја истера Софија од дома, затоа што неговата болна љубомора го доведе до сознанието дека Софија му е неверна, стапица која секако ја намести Леонор. Софија немаше кај да оди и дојде во пансионот на доња Тере каде што живее нејзината најдобра другарка Норма (Сусана Гонсалез). После тоа во пансионот Ракел и Рамиро (Марио Симаро) ќе ја убијат Делија, за чие убиство ќе биде обвинета Софија (Делија мислеше дека Софија му е љубовница на Рамиро, кој и беше момче а ја вараше со Ракел). Софија ќе побегне од пансионот и со денови ќе талка по улица, тогаш ќе наиде во парохијата на отец Ефраин, но и одтаму ќе побегне кога за малку ќе ја фати полицијата, па некое време ќе живее во пансионот на сестрите Доната и Грасијана претставувајки се како Малена (најдобрата другарка на Леонор.)
Крадците во пансионот немаше, туку вечерта кога е убиена Делија, Рамиро и Ракел сакаа да ги украдат парите на Делија, која ги чуваше во куфер под кревет, арно ама Делија ги откри, тие и признаа дека се љубовници, таа сакаше да заврти во полиција да ги обвини за кражба, но Ракел пукаше во неа, па побегна со Рамиро од пансионот.
И, да , многу наскоро, деновиве ќе почнам да ја гледам Љубони врски, но за викенди обично гледам теленовели во скратен формат (4 часа цела новела- максимум), а Акапулко е токму таква. Веќе пола ја изгледав, уште пола ми остана.
Ако те интересира нешто друго за Скриени страсти, прашај си. SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996 - Page 2 367412
Вратете се на почетокот Go down
Beauty
Супер Модератор
Супер Модератор

Број на мислења : 11114
Registration date : 2008-08-12

ПишувањеПредмет: Re: SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996   SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996 - Page 2 I_icon_minitimeНед Мај 24, 2009 10:11 pm

А, супер, мислев Љубовни врски си ја оставил SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996 - Page 2 301909
Леле, сега ми текна ова со Делија, леле, заборавив за Делија и дека ќе биде обвинета, па ќе бега и сега не ми текнува на ова со сестрите Доната и Грасијана, да ме утепаш, не ми текнува на нив. Ете, сега се сетив на Ракел, Делија, Рамиро, и се сеќавам кога беше убиена Делија, мислам дека Софија дојде од другата соба? Тука глумеше и Освалдо од Љубовни врски, иста улога имаше и мислам дека беше другар со рамиро и заедно крадеа кај кумовите на Ренато. Али Леонор го уби, како што се сеќавам. Интересна смрт за Леонор, која се загуши, кога бегаше од полицијата, тешка смрт.
еееее...мене омилени мексикански ми беа тие на локалните порано, и сега кога го пишувам ова, имам голема желба за нова мексиканска, али д аго има тој стар шмек, ај може ќе се погоди некоја нова на Пинк приближно таква.
Исто се сеќавам дека Герардо беше најдобар другар на Ренато (или братучед му беше?), нели, работеше во некоја фирма и Рамиро ќе го убие Герардо, па Малена ќе добие тотален шок од тогаш, ќе пркеине и да зборува.
Иначе ова беа супер интересни моменти со пансионот, убиството, се сеќавам, мене па почетокот со таткото на Софија малце ми беше досадњикав, он умре знам а и пред смртта Леонор го труеше против Софија.
А длаи Софија и Леонор беа вистински сестри, зашто дадилката чуваше некоја тајна, знам.
А иначе имаше 100 епизоди од по пола саат, нели? Колку е тоа совршено за една серија, браво, ане сега над 200 епизоди по 45 минути
LucasScott
Модератор
Модератор
LucasScott

Male Број на мислења : 4543
Registration date : 2008-08-13

ПишувањеПредмет: Re: SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996   SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996 - Page 2 I_icon_minitimeНед Мај 24, 2009 10:31 pm

Никоаш нема да ги оставам Љубовни врски!!!И по 100 пат да ги гледам , ќе ми бидат интересни, како омилена теленовела евер!!! SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996 - Page 2 722953
Бек ту Скриени страсти. Доната беше добрата сестра, ја глумеше покојната Дина де Марко (Крисанта од Есмералда) а Грасијана беше лошата која секогаш се сумњаше во Малена (*Софија) и на крајот душата и се исплни кога дозна дека истата е прогонета за убиство и истрча да ја пријави. Не е ни чудо што не се сеќаваш на нив бидејки глумеа во само 5 продолженија (инаку серијата има 58 едночасовни епизоди). И да тука глуми и Орландо Мигел (Освалдо од Љубовни) , Дарио, синот на Аурора (свршеницата на Хосе Марија, таткото на сестрите), кој во заговор со Леонор ќе ги направи сите стапици за да ги разделат Софија и Ренато, на крајот Леонор ќе го убие, за да може слободно да се омажи за Ренато, а Дарио и беше препрека бидејки одсекогаш беше заљубен во неа.
Герардо му беше најдобар пријател на Ренато, а беше син на Андрес и Ева (кумовите на Ренато кои го одгледаа како дете по смртта на неговите родители.) Рамиро ќе го убие Герардо ден пред венчавката со Малена, тогаш Малена ќе занеме од шокот и ќе прозбори дури на крај кога на слика ќе го види Рамиро. Инаку Малена била силувана како мала и Ленор го оставила нејзиното дете пред една црква, и затоа Леонор цела серија ќе манипулира со неа. На крајот Малена ќе си го најде синчето.
И за крај, Леонор и Софија не се сесрти, Софија била оставена пред вратата на семејството де ла Хуерта уште пред да се роди Леонор и ја нашле дадилката Инес и мајката на Леонор. Тоа е детал кој многу ми се допаѓа, значи се дознава уште на почетокот дека Софија не е ќеркаа на Хосе Марија и толку, без влечење шо како, без тупење која е мајката, без ништо слично. Преубава новела.
La Hiena
Баниран
Баниран
La Hiena

Male Број на мислења : 50
Registration date : 2009-06-22

ПишувањеПредмет: Re: SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996   SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996 - Page 2 I_icon_minitimeВто Јун 23, 2009 2:27 am

Јас ја обожавам Леонор, Шантал супер глумица! Тоа беа добри времиња!

И
мене баш Sentimientos Ajenos ме подсетуваше на Lazos de Amor! Си велев
Леонор колку добро сака да ја изглуми Мариа Паула, но баш двете се
супер злобници ги обожавам!

Chris - Абе дечко кога ке се разбереш ти? вака нема да иде, ке ги почитуваш правилата како што сите ние го правиме тоа, ти реков не пишувај пост врз твој пост ако не се поминати 24 часа, што е тешко да го едитираш постот јас не знам!
http://www.lucero.com.mx
STAR
Член
Член
STAR

Број на мислења : 243
Registration date : 2009-08-13

ПишувањеПредмет: Re: SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996   SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996 - Page 2 I_icon_minitimeЧет Aвг 13, 2009 4:40 am

Serijava mi bese mnogu interesna.Dobro bi bilo da ja davaat pak.
Missy
Топ постер
Топ постер
Missy

Female Zodiac : Scorpio Број на мислења : 1186
Birthday : 1989-11-02
Registration date : 2009-07-28

ПишувањеПредмет: Re: SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996   SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996 - Page 2 I_icon_minitimeПет Сеп 18, 2009 1:33 am

Се сеќавам дека кога бегаше Софија не знеше дека е бремена по втор пат и го изгуби бебето и тоа беше една од причините поради која не сакаше да се смири со Ренато.
Инаку би било супер повторно да ја дадат серијава некаде на некоја телевизија
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996   SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996 - Page 2 I_icon_minitime

SENTIMIENTOS AJENOS, Televisa|1996
Вратете се на почетокот 
Страна 2 of 2Отиди на страна : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» MARISOL, Televisa|1996
» LAZOS DE AMOR, Televisa|1996
» TE SIGO AMANDO, Televisa|1996/7
» POBRE NINA RICA, Televisa|1996
» PECADOS AJENOS, Telemundo, RTI|2007/8