Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 Facebo10Latest imagesБарајРегистрирајте сеВлез

LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000

Go down 
4 posters
АвторПорака
Bobi
Супер Модератор
Супер Модератор
Bobi

Male Zodiac : Pisces Број на мислења : 11860
Birthday : 1987-02-20
Registration date : 2008-08-11

LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 Empty
ПишувањеПредмет: LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000   LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 I_icon_minitimeЧет Дек 04, 2008 8:24 pm

LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 Thump_1160875la-casa-en-la-aya

La Casa en la Playa - Куќата на плажата

Број на епизоди: 100
Година на прикажување: 2000
Земја на потекло: Мексико

Синопсис:

Во своето наследство, магнатот Анхел Виљареал ја изразил својата последна желба, која може да биде и фатална за некои членови од неговото семејство. Неговите четири деца треба да живеат една година во куќата, како услов за добивање на огромното богатство, кое им го оставил. Анхел Виљареал сакал после смртта да му се оствари она, кое не го успеал додека бил жив, а тоа е собирањето заедно на семејството. За сите негови деца, таа вест е како ладен туш. Но не завршува ништо со тој услов. Ситуацијата се комплицира, бидејќи во истото наследство, покојниот господин Виљареал и го остава на својата ќерка, Паулина, единствената жена во семејството, раководното место во компанијата, место, кое отсекогаш го посакувал неговиот најголем син, Сесар. Освен тоа, тој го наместува и како еден од важните во компанијата, Хуан Карлос Кабрера, свршеникот на Серена Ривас, жената, која си грижела за децата од семејството Виљареал кткако останале сираци. Хуан Карлос веќе долги години е основниот соработник на Дон Анхел во фирмата, факт, кој отсекогаш предизвикувал завист кај Сесар. Паулина и Хуан Карлос не само што се собират по волјата на татко и во работата, туку откриваат и силна страст, која ја чувствуваат еден кон друг. Паулина живеела далеку, во Акапулко, пред многу години. Сепак таа е принудена да го напишти убавиот морски град, за да отиде со синот Пауло во Мексико – таа сака детето да избегне да ја дознае ужасната тајна. А тоа е, дека бившиот сопруг на Паулина, Висенте Рохо, умрел при чудни дејствиа и неа ја обвиниле за неговата смрт. Од тој момент ја нарекуваат “Црната вдовица”. Сега, кога се вража во Акапулко, Паулина се соочува со тажната ситуација на својот брат, кои се како непознати за неа. Сесар се променил под дејството на сопругата Марина, алчна и завидлива. Роберто има само една цел во животот – да се забавува максимално. Салвадор повторно се придал на алкохолот, всушност тој започнал да пие откако дон Анхел го оддалечил од љубовта на својот живот. Кон таа мала група се придружува и Елиса, млада жена, која се омажила за дон Анхел малку пред неговата смрт. Животот на сите на сите им се променува секој ден изминат помеѓу четирите страни на Куќата на плажата...

Улоги:
Синтија Клитбо, Серхио Гојри, Марга Лопез, Бланка Гера, Хосе Карлос Руиз, Маријана Леви, Марио Симаро, Себастијан Лигарде, Јадира Кариљо

Вратете се на почетокот Go down
Beauty
Супер Модератор
Супер Модератор

Број на мислења : 11114
Registration date : 2008-08-12

ПишувањеПредмет: Re: LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000   LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 I_icon_minitimeЧет Дек 04, 2008 11:07 pm

Ау, ова изгледа фантастично! Имав слушнато за серијава, и знам дека се нема давано на балаканов, али во тогашен Екран списанието имаше за оваа серија и пишуваше демек Да се надеваме дека наскоро ќе дојде кај нас
И не дојде
а кои се главни ликови, кои се паулина и Хуан? Силвија Клитбо и...?
знам дека тука глуми и марга лопез, мене овој синопсис ми е совршен
Bobi
Супер Модератор
Супер Модератор
Bobi

Male Zodiac : Pisces Број на мислења : 11860
Birthday : 1987-02-20
Registration date : 2008-08-11

ПишувањеПредмет: Re: LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000   LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 I_icon_minitimeПет Дек 05, 2008 5:08 pm

Синтија Клитбо и Серхио Гојри.
Posh Girl
Топ постер
Топ постер
Posh Girl

Female Zodiac : Sagittarius Број на мислења : 3132
Birthday : 1990-12-08
Registration date : 2008-08-19

ПишувањеПредмет: Re: LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000   LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 I_icon_minitimeСаб Дек 06, 2008 4:55 pm

Zarem ova ne e Mario Cimaro? LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 353532
Beauty
Супер Модератор
Супер Модератор

Број на мислења : 11114
Registration date : 2008-08-12

ПишувањеПредмет: Re: LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000   LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 I_icon_minitimeСаб Дек 06, 2008 5:01 pm

да тој е
па тој глумеше во Телевиса порано, знам дека во Скринеи страсти мексиканската исто така го глумеше РАМИРО деликвентот
Posh Girl
Топ постер
Топ постер
Posh Girl

Female Zodiac : Sagittarius Број на мислења : 3132
Birthday : 1990-12-08
Registration date : 2008-08-19

ПишувањеПредмет: Re: LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000   LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 I_icon_minitimeНед Дек 07, 2008 8:27 pm

Dobro e sto si otide. LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 353532
LucasScott
Модератор
Модератор
LucasScott

Male Број на мислења : 4543
Registration date : 2008-08-13

ПишувањеПредмет: Re: LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000   LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 I_icon_minitimeСаб Апр 03, 2010 3:54 pm

Сега ја изгледав првата епизода.
Не паднав во несвест но гледливо е и има потенцијал за одлична, класична теленовела.
Серијата иако го има оној Телевиса шмек, сепак е различна и бега од стереотипот розови серии.
Локациите се празник за очи, насловната нумера е преубава исто, актерската екипа е полн погодок.
Ако ми се допадне 2-3 епизода сигурно ќе ја изгледам цела бидејки е баш летна серија.
Синтија Клитбо е одлична како протагонистка! LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 586438
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000   LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000 I_icon_minitime

LA CASA EN LA PLAYA, Televisa|2000
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» RAMONA, Televisa|2000
» POR UN BESO, Televisa|2000
» MI DESTINO ERES TU, Televisa|2000
» EL PRECIO DE TU AMOR, Televisa|2000/1
» ABRAZAME MUY FUERTE, Televisa|2000