|
|
| CUANDO LLEGA EL AMOR, Televisa|1990 | |
| | Автор | Порака |
---|
Bobi Супер Модератор
Zodiac : Број на мислења : 11860 Birthday : 1987-02-20 Age : 37 Registration date : 2008-08-11
| Предмет: CUANDO LLEGA EL AMOR, Televisa|1990 Сре Окт 29, 2008 10:11 pm | |
| Серијата беше продуцирана од популарната Карла Естрада, и во Мексико доживеа голем успех. Во главните улоги се појавија Лусеро, Омар Фиеро, Иран Еори, Ерик дел Кастиљо и Лилија Арагон. Во улогата на негативката Алехандра се појави Наилеа Норвинд (Прегрни ме цврсто). Во 2007 година од страна на Телевиса беше проследен и римејк на оваа серија под името "Bajo las riendas del amor" (Под уздите на љубовта) каде што главните улоги им припаднаа на Адријана Фонсека, Габриел Сото и Адамари Лопез. Римејкот не доживеа никаков успех како во Мексико така и во странство. Cuando Llega el Amor - Кога доаѓа љубовта Број на епизоди: 70 Земја на потекло: Мексико Година на прикажување: 1990
Синопсис:Исабел Контрерас е девојче со среќа. Таа е убава, богата, родителите ја обожаваат, свршена е за убавиот Родриго, за кој ќе се омажи откако ќе го заврши своето средно образование, и Алонсо, учителот по јавање кои и предага да ја претставува државата во странство. Но Исабел има непријател во куќата. Станува збор за својата братучетка Алехандра, која ја мрази. Барајќи начин да и причини болка на братучетката си, Алехандра спие со Родриго и еден ден Исабел ги открива. Знаејќи дека татко и ќе ја убие Алехандра ако дознае дека има љубовник, Исабел ја премолќува вистината. Таа го заборава тоа и се обидува да мисли на друго т.е за подготовката на следниот турнир. Точно пред настапот, Алехандра ги прекинува уздите на коњот на Исабел, и Исабел паѓа и е тешко ранета, па затоа е приморана да носи патерици за извесно време. Сама и очајна, Исабел се затвора во собата си и започнува да ги набљудува луѓето од апартманот спроти неа од прозорецот. Луис Фелипе, фотографот кој живее на тоа место, се вљубува во исабел и чувствата му се изедначени. Алехандра повторно се попречува, сакајќи да и ја уништи среќата на својата братучетка како би ги разделила.
Последната промена е направена од Bobi на Сре Окт 29, 2008 11:54 pm. Мислењето е променето 2 пати. | |
| | | Beauty Супер Модератор
Број на мислења : 11114 Location : Скопје Registration date : 2008-08-12
| Предмет: Re: CUANDO LLEGA EL AMOR, Televisa|1990 Сре Окт 29, 2008 11:53 pm | |
| а ова сигурно на времето било класика и супер серија, дури и логото на серијава ме потсеќа на логото на ПРАВО НА ЉУБОВ од Карла Естрада интересна класична содржина и претпоставувам одлична реализација иначе прв пат слушам за оваа серија и дека Лусеро глумела во оваа серија а супер што имало и малку епизоди, не како сега по 300 епизоди што Телевиса ги прави новелите | |
| | | Bobi Супер Модератор
Zodiac : Број на мислења : 11860 Birthday : 1987-02-20 Age : 37 Registration date : 2008-08-11
| Предмет: Re: CUANDO LLEGA EL AMOR, Televisa|1990 Сре Окт 29, 2008 11:55 pm | |
| Инаку кога спомна за лого, скоро истото го има и римејкот на оваа серија, види: | |
| | | Beauty Супер Модератор
Број на мислења : 11114 Location : Скопје Registration date : 2008-08-12
| Предмет: Re: CUANDO LLEGA EL AMOR, Televisa|1990 Сре Окт 29, 2008 11:58 pm | |
| еј, ДА...а иначе ме заинтересира римејков кога се појави во Мексико, али најодбивна ми беше оваа главнава глумица која во сите серии е разгалено и хистерично детиште | |
| | | Bobi Супер Модератор
| Предмет: Re: CUANDO LLEGA EL AMOR, Televisa|1990 Чет Окт 30, 2008 12:20 am | |
| - Beauty напиша:
- еј, ДА...а иначе ме заинтересира римејков кога се појави во Мексико, али најодбивна ми беше оваа главнава глумица која во сите серии е разгалено и хистерично детиште
Серијава во Мексико започна на 12 март 2007, а беше заменета од Проклета убавина. | |
| | | LucasScott Модератор
Број на мислења : 4543 Location : Nahuatzen Registration date : 2008-08-13
| Предмет: Re: CUANDO LLEGA EL AMOR, Televisa|1990 Чет Окт 30, 2008 2:41 am | |
| Логото на Уздите на љубовта ми е едно од најубавие лога било кога,штета што истото не можам да го кажам и за серијата.А што се однесува до првата верзија не сумњам дека била одлична,плус Лусеро | |
| | | Posh Girl Топ постер
Zodiac : Број на мислења : 3132 Birthday : 1990-12-08 Age : 33 Registration date : 2008-08-19
| Предмет: Re: CUANDO LLEGA EL AMOR, Televisa|1990 Нед Ное 02, 2008 3:09 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: CUANDO LLEGA EL AMOR, Televisa|1990 | |
| |
| | | | CUANDO LLEGA EL AMOR, Televisa|1990 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |