Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeEL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 Facebo10Latest imagesБарајРегистрирајте сеВлез

EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003

Go down 
4 posters
АвторПорака
Bobi
Супер Модератор
Супер Модератор
Bobi

Male Zodiac : Pisces Број на мислења : 11860
Birthday : 1987-02-20
Registration date : 2008-08-11

EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 Empty
ПишувањеПредмет: EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003   EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 I_icon_minitimeНед Ное 16, 2008 4:20 am

EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 El%20autentico%20Rodrigo%20leal

El Autentico Rodrigo Leal - Вистинскиот Родриго Леал
Број на епизоди: 101
Година на прикажување: 2003
Земја на потекло: Колумбија / САД

Синопсис:

Родриго го напуштил својот мал роден град за да учи во готварско училиште во главниот град, и станува главен готвач во еден од најмодерните ресторани во градот. Тој мисли дека е вљубен и наскоро да се ожени за Лусија Вијамил, осамена мајка, која би направила се за да најде некој што ќе ја заштитува неа и нејзиното семејство. Семејството на Лусија навистина го засакува Родриго и тој, благодарен за помошта, која му ја дале кога пристигнал во градот, решава да отвори мала трафика, од која ќе живеат. Од банката земаат кредит под хипотека на куќата на Лусија, и убедени се дека ќе можат да ги плаќат месечните рати. Никогаш не мислел дека судбината ќе му заигре лоша шега. Ресторанот во кој работел, излегува од мода, и работи слабо, па Родриго е избркан од работа. Упорен во своите способности на готвач и со оптимистичните мисли, верува дека ќе си најди друга работа, и решава да ја скрие вистината од семејството Вијамил. Но времето поминува и Родриго не си наоѓа работа. Закаснувањето со плаќањето на заемот од банката, може да донесе загуба на единствената сопственост на Вијамил, нивниот дом. Мислејќи дека е виновен, паѓа во очај и прави се што ќе му се најде на патот за да ја спаси куќата. По некое време Родриго слуша за гласините за Хотел Реал. 300 милиони пезоси е наградата за победникот, која Канал 3 телевизијата ги подарува. За несреќа, тој е отфрлен на првиот кастинг. За продуцентот на Реалното шоу “Хотел Реал”, Родриго е едноставно губитник. Но тој не се откажува и кога го слуша разговорот на Анибал Гонсалес, продуцентот, дека му треба хомосексуалец за шоуто, тој решава да ги натера да поверуваат дека тој е геј. Мудро советуван од својот најдобар пријател, водителот на шоуто Лукас Белтран, кој е геј, Родриго си го променува стилот и се пријавува на кастингот. Не гледајќи на последиците, тој го убедува Анибал дека нема да има проблем да признае за време на шоуто дека е хомосексуалец, т.е да и го открие на публиката ВИСТИНСКИОТ РОДРИГО ЛЕАЛ. Немајќи време да и објасни на Лусија за чудното решение, од тој момент камерите на шоуто го следат насекаде. Но тој му остава пораката на Родолфо, нејзиниот бесполезен брат, кој не и ја дава пораката. Од тој момент во кој Родриго стапува во Хотел Реал, каде поканието никогаш не заспива, неговиот стар живот не може да се врати. Тој не само што треба да влезе во нарушениот хотел и треба да го поправи, за да ја добие наградата, туку треба и да живее со уште 9 други учесници: Едгар, Елоиса, Мариака, Рамон, Диана, Валентина, Сесар, Амалија и Фелипе. Од првиот момент чувствува дека близината помеѓу него и убавата водителка Кармен Морена го тера да се посомнева во чувствата кон Лусија. Кармен исто така ги дознава истите чувства во тој момент, кога го гледа, но договорот кој го потпишала со Анибал и забранува секаква врска помеѓу неа и учесник од шоуто.

Што ќе се случи кога, Анибал, со цел да го зголеми рејтинго, ќе го натера Родриго да признае пред сите дека е хомосексуалец, особено сега кога Родриго се заљубува во Кармен и таа се вљубува во него, а Лусија некаде надвор е уверена дека ќе се омажи за Родриго, кога ќе заврши шоуто?...

Во главните улоги:
Мартин Карпан, Каролина Гомес, Кристина Кампусано, Каролина Куерво, Марија Еухенија Арболеда, Хуан Себастијан Салеро

Последната промена е направена од Bobi на Нед Ное 16, 2008 2:38 pm. Мислењето е променето 1 пати
Вратете се на почетокот Go down
solange
Топ постер
Топ постер
solange

Male Број на мислења : 4033
Registration date : 2008-08-19

ПишувањеПредмет: Re: EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003   EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 I_icon_minitimeНед Ное 16, 2008 12:55 pm

Prv pat slusam,ali interesna izgleda!!! EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 736967
Bobi
Супер Модератор
Супер Модератор
Bobi

ПишувањеПредмет: Re: EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003   EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 I_icon_minitimeНед Ное 16, 2008 12:58 pm

Е јас морам да ја искоментирам оваа серија, бидејќи синоќа откако го прочитав синопсисот и веќе одамна сум заинтересиран за серијава, ја симнав првата епизода, и сум доста изненаден. Како прво отсекогаш сум слушал пофални зборови за серијава, беше емитувана и во Хрватска и во Бугарија на Балканот барем така мислам, само тие две земји... Содржината на серијата е повеќе од интересна, а верувам дека е така и во останатите 100 епизоди. Глумците се одлични, Мартин Карпан отсекогаш ми се допаѓал, уште од Научи ме да сакам, каде што глумеше негативец, а овде тип кој што влегува во реално шоу, и се преправа да биде геј само за да постигне рејтинг и да ги добие парите од наградата. Многу би сакал да имам можност да ја изгледам серијава, но тешко, бидејќи немам каде, а и според мене не би ја давале некаде кај нас, освен ако дај боже некад ни дојде на локална EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 996773 таму секогаш оставам надеж за постарите новели EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 24632 .

Се на се, одлично 8/10 EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 606675
solange
Топ постер
Топ постер
solange

ПишувањеПредмет: Re: EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003   EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 I_icon_minitimeНед Ное 16, 2008 1:03 pm

Abe kaj nas NEMA SANSI vakvo nesto da davaat!
Nikogas ne davale vakvi serii a nema ni da davaat,i mislam deka SSNHP ako se dava na pink,na sitel nema da bide iako gi davaat sekogas istite.
Bobi
Супер Модератор
Супер Модератор
Bobi

ПишувањеПредмет: Re: EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003   EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 I_icon_minitimeНед Ное 16, 2008 1:08 pm

stefan2 напиша:
Abe kaj nas NEMA SANSI vakvo nesto da davaat!
Nikogas ne davale vakvi serii a nema ni da davaat,i mislam deka SSNHP ako se dava na pink,na sitel nema da bide iako gi davaat sekogas istite.

Зошто да не? Спречува нешто. Па и ја глава сечев за тоа дека кај нас ќе дојдат Ти си мојот живот и Лалола па дојдоа. Дојде и Посилна од судбината, која имаше најтешка тема на серијата и тоа беше прикажувана во 17 часот, што е многу чудно од страна на нашиве телевизии, која треба да се емитува отприлика во подоцниот термин. А за Цицките не гледам зошто да не би се прикаживале, ако дојде на Пинк, Сител обавезно ќе ја емитува, и тоа треба во 19/20 часот, бидејќи во 17 часот сите гледат телевизија, па и мали деца. А за ова... што има толку јака содржина, за што не би се давала? Едноставно, пореална е од сите досега што ги имаме видено...
solange
Топ постер
Топ постер
solange

ПишувањеПредмет: Re: EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003   EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 I_icon_minitimeНед Ное 16, 2008 1:15 pm

Pa zatoa sto e realna i porazlicna zatoa jas misam deka nema da gi davaat,imaat nekoi eksplicitni sceni.
Beauty
Супер Модератор
Супер Модератор

Број на мислења : 11114
Registration date : 2008-08-12

ПишувањеПредмет: Re: EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003   EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 I_icon_minitimeНед Ное 16, 2008 2:20 pm

мене ова ми изгледа ултра интересно иако не ни знаев дека ова е содржинава, а имав слушнато за серијава
ова серија може на локална да се дава, али со оглед на тоа што нашите локални константно последниве години откупуваат венецулски серии...а порано даваа колумбиски серии, кои за мене се најинтересни и најчудни серии
навистина супер содржина, нешто различно,а баш сега треба локалниве да ја дадат со оглед на тоа што реланите шоуа се во тренд сега
Posh Girl
Топ постер
Топ постер
Posh Girl

Female Zodiac : Sagittarius Број на мислења : 3132
Birthday : 1990-12-08

ПишувањеПредмет: Re: EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003   EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 I_icon_minitimeНед Ное 16, 2008 4:48 pm

Prv pat slusam za serijava ama bi sakala mnogu da ja gledam poradi Martin. Super bese vo TVEAQ i pokraj toa sto bese negativec. Covekov e zakon.
Beauty
Супер Модератор
Супер Модератор

Број на мислења : 11114
Registration date : 2008-08-12

ПишувањеПредмет: Re: EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003   EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 I_icon_minitimeНед Ное 16, 2008 4:52 pm

Да и мене мн ми се свиѓа глумецов, мислам дека он ја предаде на крај Дебора со касетата што ја пушти на свадбата, хаха
а серијава мислам дека се има и репризирано во Хрватска
Posh Girl
Топ постер
Топ постер
Posh Girl

Female Zodiac : Sagittarius Број на мислења : 3132
Birthday : 1990-12-08

ПишувањеПредмет: Re: EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003   EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 I_icon_minitimeНед Ное 16, 2008 4:53 pm

A se sekavate na scenite so Debora? Tie dvajca bea ljubovnici.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003   EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003 I_icon_minitime

EL AUTENTICO RODRIGO LEAL, Caracol|2003
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» CLASE EJECUTIVA, Caracol|2010
» EL CARTEL, Caracol|2008
» YA NO TE PIDO LA LUNA, Caracol|2010
» MARIANA Y SCARLET, Caracol|2010
» EL BAILE DE LA VIDA, Caracol|2005