|
|
| EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 | |
|
+48*hamin* Bojan Burrows rak aneto_ane Miss.Esposito Missy marin4e Pitt bojan4e STAR rebelde_girl Blair Waldroft coco-tdp-mdf StefaN viktorija marijask Rebellious angel SimeMalic Damjan Lucy96 Mimi irena i angela2 Edit*Sabine*Susa tekken Amy Bube loca por espana Maje Trajkova Adolfo Elisa dijan4e tesakam iva_macedonia dijanape nightspy angeli gaby Chris Bayron Posh Girl linola solange Игор LucasScott Beauty Bobi 52 posters | |
Автор | Порака |
---|
Beauty Супер Модератор
Број на мислења : 11114 Location : Скопје Registration date : 2008-08-12
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Саб Мар 14, 2009 2:21 am | |
| За српската не ми е само јасно како ќе се дава неполни 10 минути, али битно АНАЛИ ќе си остане во нашиот термин. Дали тоа само јас мислам или стварно АНАЛИ ужива засега голема популарност по форумиве, воедно и општо многу луѓе ја гледаат за тоа да биде причина Сител да и го остави терминот Како и да е, кога ќе имам време, ќе ја гледам, а редовна и лојална останувам на авантурите на Ајмар | |
| | | Posh Girl Топ постер
Zodiac : Број на мислења : 3132 Birthday : 1990-12-08 Age : 33 Registration date : 2008-08-19
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Саб Мар 14, 2009 10:06 pm | |
| Kratko i jasno: Serijava me voodusevi. Zasega nemam nikakva zamerka . Se e super. Serijava e prekrasna, vozbudliva i kvalitewtna. Produkcija 5. Ne ocekuvav olku dobra serija od Telemundo. Lele kolku e samo zgoden Martin Karpan- Daniel. Zaradi nego najpoveke ja gledam serijava. I vo TVAEAQ si go sakav. | |
| | | Chris Администратор
Zodiac : Број на мислења : 13381 Birthday : 1989-07-29 Age : 35 Location : Скопје Registration date : 2008-02-13
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Саб Мар 14, 2009 10:14 pm | |
| Леле јас не можам повеќе... ме полуде убавината на Аналија не сум видел по секси женска, а песната се разбира веќе ми е на рингтон кога ми заѕвони на факс телефонот и професорката ми фрли еден насмеан поглед како да сакаше да ми каже префрли ми ја песнава хахахаха | |
Zodiac : Број на мислења : 3132 Birthday : 1990-12-08 Age : 33 Registration date : 2008-08-19
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Саб Мар 14, 2009 10:16 pm | |
| haha jas pesnata si ja imam na moeto mp3 i na kompjuter. Na desktop mi e. Non stop si ja slusam .Epten e pevliva . Sakam vakvi pesni. Slicni se na onie na Mariana . Pevlivi. | |
Zodiac : Број на мислења : 13381 Birthday : 1989-07-29 Age : 35 Location : Скопје Registration date : 2008-02-13
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Саб Мар 14, 2009 10:20 pm | |
| Леле и мене ми е на десктоп цело време ја слушам и се плашам да не ми здосади хаха | |
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Саб Мар 14, 2009 10:21 pm | |
| - Chris напиша:
- Леле и мене ми е на десктоп цело време ја слушам и се плашам да не ми здосади хаха
Ne veruvam deka vakva pesna moze da ti zdosadi. haha | |
| | | dijan4e Член
Број на мислења : 249 Registration date : 2008-12-21
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Саб Мар 14, 2009 10:57 pm | |
| Серијата е супер а песната добле вида и баладата добле вида се пресуперррр | |
| | | Игор Топ постер
Zodiac : Број на мислења : 1371 Birthday : 1989-11-07 Age : 34 Registration date : 2008-03-05
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Саб Мар 14, 2009 11:41 pm | |
| Видов малку пред некој ден. Сѐ исто, бе, како успеваат олку исти да им се сите серии? Жими сѐ, да не знаев дека е дотичната серија, ќе речев дека гледам Cuerpo del Deseo-сеедно која. Па дури и музиката во сите серии им е слична, леле колку ме нервирааааат нивните шпици. Значи сите што во последно време сум ги видел имаат таква регетон (валјда таква е, ако не, грешка сум... сеедно каква е) музика. Не ми смета таквата музика, ама не сакам да биде присутна во секоја серија.
Освен згодната глумица, ништо вредно.
Ех, да, во тие малку минути што ја видов - сериозни пропусти во монтажата. | |
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Саб Мар 14, 2009 11:59 pm | |
| Која глупост не верувам дека некој ке се сложи со постов, како прво ова е прва серија каде што фала богу нема такви балади него е многу присутен регетонот што мене ме воодушеви, јас немам ама баш никаква замерка за серијава! | |
| | | Игор Топ постер
Zodiac : Број на мислења : 1371 Birthday : 1989-11-07 Age : 34 Registration date : 2008-03-05
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 12:21 am | |
| Е како, сите имаат слични рефрени за време на шпицата и сцени од серијата/промосите. | |
| | | LucasScott Модератор
Број на мислења : 4543 Location : Nahuatzen Registration date : 2008-08-13
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 12:30 am | |
| Се слагам со Игор, иако песната е преубава,Телемундо, секогаш има исти шпици, песни, логови, промоси...А да бидеме искрени, колку и да ни го помати умот преубавата Елизабет, серијава како што претходно напишав, вреди за гледање само заради неа.Кога ја следам серијава како што рече Игор имам чуство како да гледам Присионера &co.Телемундо секогаш ги снима сериите на ист начин, единствено се делат на кантри новели (оние снимени на село алијас Tormenta, ECDD, TVAEAQ, Madre Luna, PDG, Dona Barbara) и оние градските (ERDA, VicToria, Prisionera, SSNHP). | |
| | | Beauty Супер Модератор
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 12:34 am | |
| И одамна го имам тоа напишано и забележано, Телемундо ги дели сериите на оние што се снимаат на хацинеди и оние кои се снимаат во град и тоа најчесто во Америка. Мене лично поинтересни мисе првите, кантри сериите. За музиката би рекла дека е одлична, не ми смета нити па наоѓам причини зашто би или не би била таа. Серијава е во фазон на Присионера и Осветничка, ништо посебно, али во последно време привлече големо внимание во Македонија, а и Сител се свесни за тоа, да се сложиме | |
| | | Bayron Член
Број на мислења : 449 Registration date : 2008-08-20
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 12:51 am | |
| kao prvo meni je El Rostro de Analia ODVRATNA serija, ali.. Pesma jeste originalna, muzike takvog tipa po entradama telemundovih novela do sad nije bilo..Kao drugo, LucasScottu, logosi telemundovih novela uopste nisu isti, svaki je na svoj nacin originalan i Analijin logo je daleko bolji od mnogih televisinih..Kao trece, telemundove novele se ne dele na gradske i seoske, vec na: 1.kolumbijski stil (Amantes del desierto, La venganza, Pasion de gavilanes, Te voy a ensenar a querer, La mujer en el espejo, La tormenta, Amores de mercado, Sin verguenza, Zorro, Madre Luna, VicToria, La traicion, Sin Senos no hay Paraiso, Dona Barbara) 2.meksicki argos stil koji se vise ne radi sa telemundom (Daniela, Ladron de corazones, El alma herida, Gitanas, Los plateados, Corazon partido, Marina) 3.americko-meksicki stil (Amor descarado, Prisionera, Anita no te rajes, El cuerpo del deseo, Tierra de pasiones, La viuda de blanco, Dame chocolate, Pecados ajenos, El juramento, El rostro de Analia) 4.ostale: brazil, argentina, puerto rico (Vale todo, Amarte asi, La ley del silencio). Eto i to je to, one koje su zajednickih grupa one podsecaju jedne na druge, zasebno gledano to su kao kakve razlicite produkcije.. Meni licno najvise odgovaraju kolumbijske, dok su ove tipa El Rostro de Analia uvek bile i ostale najgore.. | |
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 12:57 am | |
| И мене најмногу ми одговараат колумсбиските, ете може таква поделба да има, иако ќе кажам РТИ сама правеше извонредни серии! Со телемундо само им е прва класа продукцијата, друго е класи подоле од порано според мене. Најлоши мене бар ми се мексички стил и остале а овие од амерички стил ми се онака, одлична продукција, али стануваат заморни и се многу долги | |
| | | Bayron Член
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 1:05 am | |
| - Beauty напиша:
- И мене најмногу ми одговараат колумсбиските, ете може таква поделба да има, иако ќе кажам РТИ сама правеше извонредни серии! Со телемундо само им е прва класа продукцијата, друго е класи подоле од порано според мене.
Најлоши мене бар ми се мексички стил и остале а овие од амерички стил ми се онака, одлична продукција, али стануваат заморни и се многу долги Najgori je treci stil od 2007 godine zato sto je taj stil novela poceo od tada da radi sam Telemundo, tzv. Telemundo Studios Miami (Dame Chocolate, Pecados Ajenos, El Rostro de Analia) i Telemundo Studios Mexico (El Juramento).. U Amor descarado, Prisionera, Anita no te rajes, El cuerpo del deseo, Tierra de pasiones i La viuda de blanco je RTI Colombia takodje mesala prste pa su na nesto i znale liciti, ali je tu ipak Telemundo imao glavnu rec i veliki deo njihovih scena je sniman u modernim delovima Majamija sto je unakazilo serije.. Meni je Argos znao raditi dobre stvari (Ladron de Corazones, Gitanas, Corazon Partido) ali gledano na ostale novele ne valja.. Tako da je najbolji po meni kolumbijski stil u kome glavnu rec daje RTI Colombia.. Od novih telemundovih takve ce biti Lola Calamidades i El Clon, od njih se i moze sta ocekivati, dok od Mas sabe el diablo ne ocekujem nista s obzirom da ce se raditi u Telemundo Studios Mexico-Miami.. | |
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 1:11 am | |
| Не ми ги спомињај Циганки или Марина, многу полоши и од Анали и од сите. Дај Боже ЛОЛА да биде со главно РТИ, али како што знам, нема да биде? Клон не ја ни споменувај те молам Мопи најубави од Телемундо се Пустински љубовн ици (иако мислам дека та е на Каракол, нема врска Телемундо, а?), Научи ме да сакам, Скриени страсти, па после следуваат може Ла Тормента, La venganza, Присионера и толку. | |
| | | Bayron Член
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 1:19 am | |
| - Beauty напиша:
- Не ми ги спомињај Циганки или Марина, многу полоши и од Анали и од сите. Дај Боже ЛОЛА да биде со главно РТИ, али како што знам, нема да биде?
Клон не ја ни споменувај те молам Мопи најубави од Телемундо се Пустински љубовн ици (иако мислам дека та е на Каракол, нема врска Телемундо, а?), Научи ме да сакам, Скриени страсти, па после следуваат може Ла Тормента, La venganza, Присионера и толку. Lola Calamidades ce se raditi zajedno sa RTI Colombiom.. A Amantes del Desierto je kao i Pasion de Gavilanes, Sofia dame tiempo i mislim ali nisam siguran La venganza, radjena zajedno sa Caracolom i RTI Colombiom.. Meni su najdraze telemundove i uopste najdraze novele Pasion de gavilanes, Te voy a ensenar a querer i tu i tamo La tormenta, Corazon Partido, Gitanas, El cuerpo del deseo i Tierra de pasiones Amantes del desierto i La venganza sam gledao nesto malo skoro, pre ih nisam mogao gledati tako da mi nisu bas najdraze.. | |
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 1:27 am | |
| Јас мислам дека Amantes del desierto не е на Телемундо, само РТИ , Каракол, речиси сум сигурна. А La Venganza не беше лоша, мене лично иста како Присионера и Анали, може и подобра од нив | |
| | | Elisa Нов Член
Zodiac : Број на мислења : 103 Birthday : 1995-11-26 Age : 28 Registration date : 2009-03-15
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 1:28 am | |
| Оваа серија дефинитивно ми стана една од омилените. За Елизабет веќе немам зборови...згодна,убава и многу ми се свиѓа како зборува. Сара е закон многу јака улога има...а Монтана ми е толку грозен што органски не можам да го поднесам | |
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 1:30 am | |
| Иначе јас денес си ја гледав 6 епизода, така да утре нема на Сител да ја гледам Иста како и досегашните епизоди, споро дејство, али мене ми е баш симпатична серијава | |
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 1:30 am | |
| Serijava malku po malku stanuva fenomen vo Makedonija. haha | |
| | | Bayron Член
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 1:34 am | |
| - Beauty напиша:
- Јас мислам дека Amantes del desierto не е на Телемундо, само РТИ , Каракол, речиси сум сигурна.
А La Venganza не беше лоша, мене лично иста како Присионера и Анали, може и подобра од нив amantes del deisierto jeste telemundova, odnosno kao i ove ostale do 2006 njih je RTI radio za Telemundo..One se sve vode kao Telemundove a ustvari su od RTI Colombie, Caracola i Argosa samo su snimane za Telemundo.. Telemundo je tek 2007. otvorio svoje studije i od tada daje veceg udela u svoje novele.. Telemundo je ustvari samo televizija i distribucija bio do 2006 s tim sto je davao udela u novelama koje je RTI snimao u Majamiju gde se i nalazi Telemundo.. A od 2007. je otpoceo i sam sa svojom produkcijom, evo sada Sin Senos i Dona Barbaru rade zajedno RTI Colombia i Telemundo Studios, a Telemundo Studios zna raditi i sam novele kao sto i RTI zna sama raditi..U fazonu u kategoriji sa ADD, PDG, TVAEAQ, LT itd se mogu slobodno svrstati i stare RTI novele koje je kao i ove radila RTI za telemundo (Rauzan, La viuda de blanco, Paquita Gallego, Dos mujeres, Maria Bonita, itd).. | |
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 1:35 am | |
| Znaevte deka lepotanov od serijava ima dete so Zharic Leon? | |
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 1:38 am | |
| Прво, смени потпис, стави помал потпис, преголееееем ти е, не личи Таа е Росарио од Скриени страсти? Не сум знаела | |
| | | dijan4e Член
Број на мислења : 249 Registration date : 2008-12-21
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 Нед Мар 15, 2009 1:39 am | |
| Јас многу ја засакав серијата особено Елизабет супер глуми и таа и сите други одличен одбир на глумци јас знаев дека има дете со Zharic Leon ама изгледа тој и таа не се заедно а тој го признал детето така пишуваше на нет | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 | |
| |
| | | | EL ROSTRO DE ANALIA, Telemundo Studios|2008/9 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |
|