И јас исто така се согласувам со претходните постови во однос на вестите. А1 имаат дефинитивно најдобри вести а особено ми се допаѓа тоа што се вклучуваат во вестите од студио 2 тоа ме потеќа на американските вести на CCN.
Chris Администратор
Zodiac : Број на мислења : 13381 Birthday : 1989-07-29 Age : 35 Location : Скопје Registration date : 2008-02-13
Тоа што гледам Волшебнички повторно, ме натера да си прочепкам во сопствената архива за да видам што имам од нив, го најдов првиот форшпан на А1 за серијава, а го поставувам за да се потсетите на старата маска за најави на А1. Игор го сними форшпанов ако не се лажам...
22а Член
Zodiac : Број на мислења : 294 Birthday : 1995-11-06 Age : 28 Location : Некаде на Планетата Земја Registration date : 2010-06-30
Овие најави се користеа од декември 2005-та до февруари 2007-ма. Од 2002-ра некаде, до декември 2005-та се користеа исти вакви, само во сина варијанта (и стрелката ако не се лажам беше во црвена коцка).
Chris Администратор
Zodiac : Број на мислења : 13381 Birthday : 1989-07-29 Age : 35 Location : Скопје Registration date : 2008-02-13
Еее да, тоа промо им беше супер. =)) И јас пребарував стари видеа пред некое време, па тоа што најдов го качив на јутјуб. (https://www.youtube.com/user/igorpp3) Не е многу, ама не можам да најдам и други работи што имав. Треба да се копа. =)) А некои од странски телевизии не се мои, ама ги ставив зашто се супер, да се направи мала споредба со нашиве и нивните. =))
Chris Администратор
Ах се потсетив на еден преубав период I love Charmed
И јас се потсетив на еден преубав период, за кој се плашам дека никогаш повеќе нема да се врати. Колку што сега ја мразам А1 телевизија, тогаш толку ја сакав, се што даваа таму беше гледливо. Пред една до две години убаво се сеќавам моите дома прокоментираа како Сител стануваат добра телевизија, јас им се насмеав и не сакав да го признаам тоа што и јас потсвесно го мислев. Така да без разлика што и да кажете јас моментално го имам тоа мислење, дека Сител е добра телевизија. Знам дека има турски шитови и слично, но покрај нив можеме да погледнеме и квалитетни американски серии кои се емитуваат секој ден (ретко која телевизија емитува американска серија секојдневно), а тука се и шпанците за оние кои сеуште ги гледаат.
Bond Girl Член
Zodiac : Број на мислења : 276 Birthday : 1993-04-10 Age : 31 Location : Koga kade :D Registration date : 2010-08-18
За мене нема убава телевизија. Ниту една не може да ми го задржи вниманието повеќе од 3 часа.... Гледам едно на а1 се префрлам на сител па на пинк, па на фокс па ваму таму... и не се замарам се дур имам избор
Burrows Модератор
Број на мислења : 3665 Registration date : 2009-01-09
Еее да, тоа промо им беше супер. =)) И јас пребарував стари видеа пред некое време, па тоа што најдов го качив на јутјуб. (https://www.youtube.com/user/igorpp3) Не е многу, ама не можам да најдам и други работи што имав. Треба да се копа. =)) А некои од странски телевизии не се мои, ама ги ставив зашто се супер, да се направи мала споредба со нашиве и нивните. =))
Леле, ме врати назад во времето. :) Одлични архивски снимки.
22а Член
Zodiac : Број на мислења : 294 Birthday : 1995-11-06 Age : 28 Location : Некаде на Планетата Земја Registration date : 2010-06-30
Сигурно нема македонски претставници, штом никаде не се зборело за тоа. Може во другите земји изгледа подобро, ама српската Фарма ми е баш дно. Ама што да се прави кога веќе за телевизијава не е битно нешто квалитетно
Phillip Член
Број на мислења : 325 Location : Kocani Registration date : 2010-09-05
Втора најголема грешка на А1 после продавањето на Преживеан и Големиот брат на Сител за оној простиот Драган Вучич..дефинитивно Сител ке ми стане омилена после ова..а на А1 само Кога лисјата паѓаат..
Bond Girl Член
Zodiac : Број на мислења : 276 Birthday : 1993-04-10 Age : 31 Location : Koga kade :D Registration date : 2010-08-18
Втора најголема грешка на А1 после продавањето на Преживеан и Големиот брат на Сител за оној простиот Драган Вучич..дефинитивно Сител ке ми стане омилена после ова..а на А1 само Кога лисјата паѓаат..
Ај доста ја фалиш Сител.
Phillip Член
Број на мислења : 325 Location : Kocani Registration date : 2010-09-05
Ај доста ја фалиш Сител.
xaxaxa.. отсега и јас ќе ви се придружам во фалењето на Сител..ќе ме примите..??
Ама да не заборавиме дека и Сител зема прости проекти од Србија..Село весело.. а дури има и луѓекои на сајтот ја фалат „серијата“..И Азиланти да не ги заборавиме..
chinasuarez x3 Нов Член
Број на мислења : 12 Registration date : 2010-08-31